Cercetare

sâmbătă, 12 martie 2011

Weedshop-urile s-au inchis? Nu s-au metamorfozat!

ADIO DROGURI LEGALE! SAU NU!


    Weedshop-urile s-au inchis in urma noilor hotarari dar totusi NU! Cum nimic nu se pierde totul se transforma, iata ca romanul inca odata se adapteaza si astfel weedhop-urile se transforma in magazine virtuale.
                             Feriti de lege si in pas cu moda! 
Daca tot siturile de socializare reprezinta un trend iar tehnologia e la indemana oricui  indiferent de varsta, si fiindaca e mai comod, mai discret si mai ieftin sa stai la pc decat sa faci o plimbare pana la un magazin cu reclame dubioase, si cu atat mai mult te-ai teme sa atragi priviri pasind pragul unuia, de ce sa nu se profite?!    


                                               Marfa la un clik distanta.
Cand totul avea sa ia sfarsit intr-un final, in ciuda eforturilor autoritatilor, interzisele afaceri castiga teren in spatiul virtual acum cu mai multe sanse de promovare si vanzare.

3 comentarii:

  1. Să nu uităm - CONSUMATORII DE ETNOBOTANICE ca şi CONSUMATORII DE DROGURI, pot deveni pericol pentru cei din jur în multe situaţii . Ei nu sînt inofensivi . Sunt sursă de suferinţă fizică sau psihică pentru cei apropiaţi dar şi pentru cei cu care intră în contact în starea indusă de consumul etnobotanicelor.
    Să luăm atitudine, să nu rămînem indiferenţi !

    RăspundețiȘtergere
  2. atata timp cat nu exista o legislatie clara , cat vor exista interese in mentinerea magazinelor va exista si fenomenul consumatorist si dependenta pe care o da; de fapt, nu se vrea eliminarea lor, ar fi foarte simplu, dintr-o constructie de fraza legislativa - se interzice consumul/traficul etc oricarei substante...sau derivat...sa se stopeze fenomenul

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place verdele de la sondaj.!Lasati-va de legasiste !!!

    RăspundețiȘtergere

Ai un cuvant de spus!?